Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (7.59 secunde)
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
Magda Marincovici) - 40% dintre romani sufera de hipertensiune. Aproximativ 7 milioane de romani, din cei 16 milioane inregistrati ca adulti, au hipertensiune. ... Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.
Magda Marincovici) Canadienii au dreptul sa consume canabis terapeutic sub forma de biscuiti sau ceai, potrivit deciziei Curtii Suprem din 11 iunie 2015, anunta site-ul Top Sante. La originea acestei decizii si a redefinirii canabisului este o afacere de trafic.
FARCAS) La sfarsitul lunii martie 2015, Ministerul Apararii al Marii Britanii a fost acuzat de musamalizare OZN, dupa ce a intarziat publicarea unui volum masiv de documente, poreclit intre timp Dosarele X ale Marii Britanii.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: Petrisor Cana) Zeci de femei, copii si barbati au fost exploatati, mai bine de 8 ani, in localitatea argeseana Gamacesti.
In Piata Constitutiei va avea loc evenimentul TRADITII SI FLORI DE SARBATORI Se va restrictiona traficul rutier pe bd. ... I.C.Bratianu In perioada 07-17.04.2017, intre orele 10.00-22.30, in Piata Constitutiei va avea loc evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori.
In prezent, Le Diner en Blanc se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat peste 100.000 de prieteni in intreaga lume.
Preotul Wilhelm Danca, decanul Facultatii de Teologie catolica din Universitatea Bucuresti, a publicat pe pagina sa de Facebook un articol initulat:
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Contactat de redactorii DC News, a spus ca nu e vorba de o premonitie, cum ar putea spune unii. ... De asemenea, a prevazut numeroase arestari neasteptate, inclusiv cele ale Elenei Udrea si Alinei Bica.
Daca vreti sa mergeti in vacanta in Bulgaria, Turcia sau Grecia, puteti folosi un alt mijloc de transport in afara autoturismului propriu, autocarului sau avionului. Radio Romania Actualitati informeaza ca au fost reluate legaturile feroviare directe de la Bucuresti la Sofia, Istanbul si Salonic.
Drumarii au actionat pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi cu 902 utilaje si au imprastiat 5.161,5 tone material antiderapant in intervalul 15 ianuarie, ora 17:00 - 16 ianuarie, ora 05:00, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
La data de 17.04.2011, in jurul orei 09:10, agenti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat, pe bd. Timisoara, un autoturism marca VW GOLF ce se afla stationat neregulamentar, blocand calea de rulare a tramvaielor.
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Renunta la apelative de genul Sefu. ... Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
Traficul de influenta reprezinta primirea ori pretinderea de bani sau alte foloase ori acceptarea de promisiuni, de daruri, direct sau indirect, pentru sine ori pentru altul, savarsite de catre o persoana (...) functionar pentru a-l determina sa faca ori sa nu faca un act ce intra in atributiile sale de serviciu.
Politistii vor pedepse mai mari pentru soferii care incalca legea in trafic. In urmatoarele luni, agentii de la rutiera vor sa inaspreasca sanctiunile pentru vitezomani si sa introduca noi amenzi pentru cei care conduc agresiv.
Comportamentul agresiv in trafic va fi reglementat si sanctionat. ... Pentru a intra in vigoare, proiectul de OUG trebuie adoptat de Guvern.
Filaj ca in filme in orasul Vulcan, unde un barbat banuit ca a adus ilegal in tara pistoale, sute de cartuse si chiar grenade a fost retinut de politisti in trafic.
google-analytics.com